VEGETARIAN STREETFOOD BY TGS

VEGETARIAN STREETFOOD BY TGS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegetarian Streetfood by TGS. Meer weten? Ontdek meer

2 aug 2022 om 22:21 Zoete aardappel frietjes besteld voor 5 euro en ze waren zo slap en nat. Vegetarische bitterballen met zoveel olie. Meer dan 20 euro betaald inclusief bezorgkosten, een uur gewacht om vervolgens m’n eten weg te gooien.
1 aug 2022 om 21:47 Best wel smakeloos allemaal
23 jul 2022 om 20:32 The food was mostly cold, the bao and the hotdog bun were stale. Perhaps they were just busy but it was quite disappointing, as I did really like the selection
27 jun 2022 om 20:44 €4 for delivery which took over an hour and was not very hot. Burger had tons of mustard and katchup which was not listed in the description nor selected as an add-on, but the add-on that I did select & pay extra for wasn’t on it.
11 apr 2022 om 17:54 Delicious streetfood! I really recommend this place, especially the veg chicken burger and the veg bitterballen! Also the home made sweets are amazing. Broad variety of products on the menu, so enough veg and vegan dishes to chose from :)
2 apr 2022 om 22:35 Na een uur wachten waren de frietjes wel helemaal zacht en lauw maar de rest was lekker!
29 jan 2022 om 23:21 Het klinkt bijna te raar om waar te zijn maar ik nam een hap van de burger en toen zat er een nietje in me mond…. Het nietje was half open.. schrok me dood. Snap ook niet goed hoe dit in een burger terecht komt
17 jan 2022 om 7:59 Op droge broodjes na, smaakten zowel de cheeseburger als de hoisin jackfruit lekker. Ze hebben wel een fout gemaakt met de bestelling. We kregen een gewone patat, ipv de kimchi patat. Jammer, want daar was ik juist benieuwd naar.
15 jan 2022 om 20:05 Delivery time kept changing back and took quite a while. Kapsalon had a lot of sambal in it which wasn't listed and neither of us like sambal, and lacked in volume compared to vega(n) competitors. The burger and fries were simple but fine.
8 jan 2022 om 20:23 Het duurde veelste lang en de eten was niet te vreten heb het weer moeten weg gooien jammer
6 jan 2022 om 19:18 Bezorgen duurde ruim een uur. Op zich geen probleem, maar het eten was compleet lauw en dus niet erg lekker meer. Helaas ook vegan kaas(van lage kwaleit) op kapsalon ipv de bestelde "gewone" kaas dus de kaas was als plastic. Geen aanrader!
3 jan 2022 om 11:05 Niet zo veel aan